Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Powerhour : Η νέα τάση στο καθάρισμα!

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το powerhour, με πλήθος από βιντεάκια σχετικά με το καθάρισμα να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Τι είναι όμως το powerhour; 



Ουσιαστικά είναι 1 ολόκληρη ώρα αφιερωμένη στο καθάρισμα, χωρίς όμως να υπάρχουν διακοπές ή χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου από αυτά που έχεις σημειώσει στη λίστα σου.

Η ιδέα πρωτοξεκίνησε από την Κimberly και το κανάλι της στο Youtube Style Mom XO το οποίο μπορείς να δεις εδώ για να πάρεις μια πρώτη εικόνα στην πράξη. Το κανάλι είναι στα αγγλικά φυσικά, όμως είναι πολύ απλό και εύκολο τόσο να το παρακολουθήσεις όσο και να εφαρμόσεις το powerhour και στο δικό σου νοικοκυριό.

Ξεκίνα κάνοντας μια λίστα με τις δουλειές που θέλεις να γίνουν στο διάστημα της 1 ώρας. Και αφού καταγράψεις τις δουλειές σου, ξεκίνα βάζοντας αντίστροφη μέτρηση για μία ώρα. Προσπάθησε να κινείσαι γρήγορα προκειμένου να προλάβεις να κάνεις όλες τις δουλειές που έχεις σημειώσει στη λίστα σου. Φυσικά αν δεν τις προλάβεις όλες, δεν έγινε και τίποτα. Η λογική του powerhour  είναι να καταφέρεις να κάνεις όσα πιο πολλά μπορείς μέσα στο διάστημα της μίας ώρας. 

Εφάρμοσέ το και θα εκπλαγείς με το πόσα πολλά μπορείς να κάνεις μέσα σε μία μόνο ώρα! Με την προϋπόθεση φυσικά να μην παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να συμμαζεύεις ένα άλλο δωμάτιο στο οποίο μπορεί να μπήκες για να αφήσεις ρούχα που θέλουν τακτοποίηση. Μείνε πιστή στη λίστα σου και δες το σπίτι σου να μεταμορφώνεται και να μπαίνει σε τάξη μέσα σε μια ωρίτσα! Καλό καθάρισμα! 

4 σχόλια:

  1. Συχνά πυκνά χρησιμοποιώ το χρονόμετρο στις δουλειές του σπιτιού και ομολογώ με βολεύει πολύ. Δεν το έχω ξανα-δει το powerhour οπότε τρέχω να δω και το video!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με βολεύει πολύ αυτό με το χρονόμετρο Κατερίνα μου!Και γίνεται αρκετή δουλίτσα αν μείνουμε συγκεντρωμένες!

      Διαγραφή

Μικρά μυστικά για να μυρίζει όμορφα το σπίτι

  Υπάρχει άραγε κανείς που να μην αγαπά τις όμορφες μυρωδιές; Είτε πρόκειται για ένα όμορφο άρωμα, είτε για τη μυρωδιά φρεσκοπλυμένων ρούχω...