Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Πώς ένα μαχαίρι βουτύρου μπορεί να σε βοηθήσει στο καθάρισμα!

Όσο σχολαστική και αν είσαι με το καθάρισμα του σπιτιού σου, πάντα θα υπάρχουν και κάποια σημεία που παραμελούνται λιγότερο ή και περισσότερο. Σημεία που είτε είναι δύσκολο να τα φτάσεις ή χρειάζεται να σηκώσεις βάρος ή ακόμη και σημεία που χρειάζονται μια παραπάνω λεπτομέρεια από τη συνηθισμένη ρουτίνα καθαριότητας που ακολουθείς.

Ένα από αυτά τα σημεία είναι και το πάνω μέρος της κεραμικής κουζίνας σου και πιο συγκεκριμένα οι γωνίες του πάνω μέρους, εκεί ακριβώς που μαζεύονται μικροακαθαρσίες και δεν καθαρίζουν με το κλασικό πέρασμα με το βετέξ ή το πανάκι μικροινών σου.







Τι μπορείς να κάνεις; 

Αρχικά θα χρειαστείς ένα μαχαίρι βουτύρου και ένα πανάκι  μικροινών, το οποίο θα περάσεις κατά μήκος του μαχαιριού ώστε να μοιάζει κάπως έτσι: 



Και τέλος, αφού ψεκάσεις με το καθαριστικό που χρησιμοποιείς συνήθως, αφήνοντας λίγο χρόνο για να δράσει και να μαλακώσουν ξεραμένα υπολείμματα φαγητών, μπορείς να περάσεις τις γωνίες με τη μύτη του μαχαιριού χωρίς να φοβάσαι ότι θα καταστρέψεις ή θα χαράξεις την κουζίνα σου.

Έξυπνο, έτσι; 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μικρά μυστικά για να μυρίζει όμορφα το σπίτι

  Υπάρχει άραγε κανείς που να μην αγαπά τις όμορφες μυρωδιές; Είτε πρόκειται για ένα όμορφο άρωμα, είτε για τη μυρωδιά φρεσκοπλυμένων ρούχω...